perjantai 15. huhtikuuta 2011

The beach is hot and so am I

Vatsalihas....toinenkin....kolmas....ja valmis. Punnertaa, punnertaa! Lihakset vain väsyvät yllättävän nopeasti... Ja lysähdys maahan. Yöh, jos rantakuntoon hankkiutuminen on tällaista niin jätän rannat suosiolla. Uin vaikka kumisessa lastenaltaassa. Pihabileet, jei... :D


Onko tuttua? Ja vaikkei olisikaan niin tähän ilmiöön on törmännyt? Tottahan toki. Rantakuntoon kesäksi 2011. Rakkauden kesä 2011. Unelmien kesä 2011. BeachKesä 2011. Toisin sanoen; näännytä itsesi ja läskit veke = Look so goooood Anteeksi nyt näille itseään rasittaville ulkonäköpaineita omaaville. Turhaa hömpötystä tuollainen. Bikinikuntoon? Mitä sekin käytännössä tarkoittaa? Eikös sitä ihmiset ole aina mahtuneet jos jonkinmoisiin uimapukuihin? Mutta kuka välittää kun lehden kannesta tapittaa blöndi laiheliini keikistelemässä kuin viimeistä päivää. Auringonpaisteessa, bikinit päällä. Silloin suoraan sanottuna itseltänikin ryömii tuommoinen kinuava pikkulapsi esiin jostain mielen syövereistä: "MÄKI HALUUUUUN!" Sitten kotiin ja jumppaamaan. Hophop... Jumppaa ja lenkkeileyä viikon ajan, jonka jälkeen peilin edessä tuijottaa rääpälemäistä masuaan tajuten ettei se ole mihinkään kadonnut. Tök tök vain...ja uudestaan jumppaamaan!


En syytä tässä urheiluhulluja. Vaan laihdutushulluja. Urheiluhan on ihanaa, varsinkin lajit joissa tuntee olevansa kuin kotonaan. Mutta yltiöpäinen jokapäiväinen kuntohulluus sixpackin takia menee jo naurettavuuksiin. Yksinkertaisesti ei kaikki ole malleja. Harva on. Pitäisi hyväksyä tuo. Mutta tottakai itsellänikin on paineita ja huono itsetunto ulkonäöstä. Pointti onkin siinä että yritän päästä siitä eroon. Tosissani.

Urheile ja jumppaa

a) itsesi takia

b) kunnon takia

c) terveyden takia

d) kilpailuvietin takia

e)MUTTA ÄLÄ KOSKAAN KESÄN 2011 TAKIA. JA PYYKKILAUTAVATSAN TAKIA.

Because that would be just stupid. Fuck the fitnesssss, feeeeel the fatnesssss ;D

Kuka väittikään ettei ikiliikkujaa ole keksitty? Saanen esitellä MUMMONI!!!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti