tiistai 28. elokuuta 2012

Älä purematta niele!

Meillä on koulussa opettaja, joka herättää ihmisissä ristiriitaisia tunteita, varmasti koska itsekin on ehkä maailman ristiriitaisin ihminen jonka tunnen.
Yleinen mielipide on että tämä opettaja on mahtava! Ylivoimaisesti paras! Huikea ja ihana! Ihastuttava, yleväkäytöksinen ja muutenkin vain niin....JEES.
Tämä käy siis ilmi tuijottaessa meidän pienen opiskeluryhmämme tuntia.
Mitä tahansa tämä opettaja sanookin, on luokan yleinen mielipide "we agree".
Tänään kysyttiin kantaa monenmoniin asioihin tunnin aikana, ja aina se oli pulpettien puolelta jaa ja halleluja.
Olisi asia ihan ok, mutta kun tiedän, etteivät ihmiset oikeasti ole tätä mieltä. Kaverinikin sanoi tunnin jälkeen että hän on samaa mieltä opettajan kanssa, ettei opettaja nakittaisi häntä silmätikukseen.

Ja voihan perkele.

Tällä tekniikalla minä tahdon olla se viheliäinen hirrenpätkä opettajan silmässä. Rukoilin hiljaa mielessäni että joku aivopesty heräisi ja huutaisi "VIVA LA REVOLUTION", pamauttaisi kirjan pulpettiin ja julistaisi että on eri mieltä opettajan kanssa.
Itse tyydyin tunnilla vain olemaan viittamaatta yhteenkään "oletteko samaa mieltä"-kysymykseen. En minä voi muodostaa mielipidettä noin nopeasti. Varsinkin kun kyseessä on sosiaaliturvajuttuja, joista meikäläinen tietää hädintuskin piirun vertaa.
Nyt rakkaat kansalaiset pyydän teiltä äärimmäisen vaikeaa tekoa.
Vastustakaa byrokraattisen voiman omaavia opettajia, jotka saavat itsemme tuntemaan pissilätäköiksi mullan alla! Olemme aivan yhtä ihania, parhaita ja mahtavia kuin muutkin täyspäiset idiootit joita ihmisiksi kutsutaan.
Ja meidän kuuluisi miettiä ja etsiä oma mielipiteemme täällä isossa maailmassa. Jos joku diktaattoriopettaja antaa meille mielipiteen joka pitäisi omaksua, sitä vastaan pitää taistella!
ÄLÄ NIELE PUREMATTA.
Jos mielipide on omiaan sopimaan arvomaailmaasi, siitä vaan. Mutta älä nyt purematta niele hyvä ihminen. Siinähän tukehtuu.

Joten. Kun sinua yritetään aivopestä ajatuksella että "pilkkiminen on kivaa", tappele sitä vastaan. Kyseenalaista pilkkimisen koko olemus. Miksi meidän kaikkien pitäisi pilkkiä? Pilkkiminen ei ole velvollisuus, ei elämänehto, miksi juuri MINUN pitäisi tykätä pilkkimisestä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti