torstai 17. tammikuuta 2013

Sydänsuruista

 
Ajattelin jakaa erehtymättömät ajatukseni ihmisen sydämestä, ja mitä sille maagisesti tapahtuu yleensä teini-iän syövereissä.
 
 
 
TÄMÄ ON SYDÄN.
 
<3
 
Johtopäätös 1: Sydämestä johtaa piuha alakertaan
Ja se, mitä sydämelle tapahtuu, onkin jännä juttu. Rakastuessahan se täyttyy kaikesta lässynläästä ja seksihaluista, jotka kylläkin peitetään ylelliseen vaahtokarkkikuorrutteeseen, koska se on niin romanttisempaa. Vaikka teini-iän seurustelusuhteet kiteytyvät suureksi osaksi siihe, että ollaan vain niin innoissaan kun päästään tekemään muuta kuin masturboimaan verhojen pimeydessä.
 
"JEAAA, meikä saa pian nussia! Tai siis rakastan sua hanipööpuppelimuppelikukkelikakkeli"
 
Johtopäätös 2: Sydän ei osaa valikoida järkevästi
Oletteko huomanneet, että sydän tyksii toimia itsenäisesti? Unohtaen että se on osa kokonaista tuhatkiloista kroppaa. Ehkä teininä sydämelläkin on pikku uhmaikä. Se raukka luulee pärjäävänsä yksin tässä maailmassa, joten se pakkaa kapsäkit ja lähtee reissulle. Reissun päätteeksi sydän on sitten ihan rikki, kun se meni rakastumaan ihan vääriin ihmisiin. Siksi sydän tarvitsee järkeä kaveriksi. Muuten se tappaa itsensä. Onhan toki houkuttelevaa "kuunnella sydäntään" niin kuin multiomaperäisissä hollywoodelokuvissa sanotaan, mutta se johtaa vain tunne-elämän kuolemaan.
 
Johtopäätös 3: Sydämessä on tietty määrä tunnetta, sen VOI käyttää loppuun
Ja syy, miksi yltiöpäinen rakastuminen sydäntä kuunnellen johtaa tunnekuolioon, on se, että sydän turtuu. Se ei jaksa enää monen pettymyksen jälkeen kannatella omaa painoaan, vaan se hankkii kävelysauvat, kenties rollaattorin ja moottorin voimalla rullaa eteenpäin. Mutta keinotekoisesti. Tunteet ovat enää vain heijastuksia niistä entisitä.
 
Johtopäätös 4: Sydän tarvitsisi silmälasit
Siinä vaiheessa kun rakastuu, oikeasti R-A-K-A-S-T-U-U niin että korvatkin vinkuu rakkaan nimeä, sydän yllättäen sokeutuu. Se törmää lyhtypylvääseen ja kadottaa värinäkönsä ja tarkkanäköisyytensä. Se katselee maailmaa yhtenä suloisena sössönä, jossa sen oman rakastetun roikkutissit ovat Pamela Anderson rinnat ja sen oman kultsin kaljamaha on uudenlainen, pehmeänpi ja paljon mukavampi makuualusta. Saattaa kuulostaa hauskalta, mutta ihminen havahtuu sydämen sokeudesta kuitenkin jossain vaiheessa. Siinä vaiheessa katkeraa itkeä että missä sen muruseni on. David Hasselhoffin tilalle ilmestyi yhtäkkiä Paavo Pesusieni.
 
Johtopäätös 5: Sydän rakastaa parrasvaloja
Paris Hiltoneja pahempi kuuluisuuden ja maineen, huomionkerääjä on sydän. Vaikka esimerkiksi filosofian ja ruotsin tehtävät olisivat paljon järkevämpiä mahdollisuuksia, sydän tykkää varastaa huomion itselleen. "MINÄ! MINÄ! MINÄ! MINÄ!" se määkii ja varastaa shown. Ja sitten keskittymiskyky kaikkeen muuhun onkin pyöreä nolla.
 
Johtopäätös 6: Sydän on masokisti
Sydän rakastaa raastaa itseään hiljalleen hajalle esimerkiksi yksipuolisella, pitkäaikaisella rakkaudella. Hitaasti, mutta varmasti se kuorii ympäriltään sepelvaltimoita ja lihasta. Loppujen lopuksi jäljellä on musta aukko, joka imee valon kaikkialta.
 
Kaiken kaikkiaan.
 
</3.
 
Tehtävä suoritettu. Sydän palasina valmiina maailmaan. Jee!
 
 
 
 
 
Webbikamerapärstä. Moro munapäät!

3 kommenttia:

  1. tykkäsin tästä ! Ja se oli todenmukainen : )

    VastaaPoista
  2. AAA PINJA IHANA ! :DD Päivän piristys ! :)) Ja ihana toi kuva :) Näyttää muute et oisit värjänny hiukset :)

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoista settiä, sait juuri uuden lukijan. :D Ihanaa kielenkäyttöä! Tätä kyllä kelpaa lukea!

    VastaaPoista