perjantai 13. tammikuuta 2012

PIM! - olet ärsyttävä


On ollut taas yksi RASITTAVA, mutta mukava viikko. Se mukava on uusi adjektiivi arkisanavarastossani, mutta kiva nyt näinkin sanoa. Olette jo varmasti kyllästyneet sen loskan määrään mitä täältä yllenne kaadan kertoessani ylinegatiivisia juttuja.
Nyt kuitenkin olen jopa nauttinut tästä viikosta. Siitä saan kiittää elokuvia.
Tiistai meni kaverilla katsoessa Laskettu aika (joka oli äärimmäisen tylsä. Sen piti olla komedia, mutta paria satunnaista naurunpuuhkahdusta lukuunottamatta hauskuussaldo jäi hipomaan pohjalukemia) ja Iron Man. (Joka oli kaikessa naurettavuudessaan ihana. Naureskelin sen jälkeen itsekseni kun näin kaverini mopokypärän, joka muistutti Robert Downey Jr. Iron Man-robottipukua.)
Torstaina kahden kaverin kanssa Raxissa. Se oli toinen kertani siellä, enkä tosiaankaan tajua hirveästi, mitä niin kivaa siellä on. Varsinkaan kun en jaksa syödä hirveästi. Mutta seura oli mitä mahtavinta, ja jutut sen mukaisia! Illan pääaiheeksi kohosi unet ja niiden merkitykset (ja kaapista tulevat ihmiset).
Raxista juoksi tanssiharkkoihin. Melkein lintsasin, mutta olen nyt päättänyt panostaa liikuntaan ja tanssiin 110 %. Olen tämän viikonkin liikkunut aina kun on ollut mahdollisuus, aikeina tietysti laihtua.
Uskokaa tai älkää, tästä en luovu, sillä vihaan katsoa peilistä itseäni. En luovuta. Olen jo päässyt liikunnassa hyvään starttiin. Maanantaina jumppasin ja tein lihaskuntoa tunnin verran, sama tänään. Eilen kävelin kouluun (10 km) ja oli siis ne tanssiharkat. Huomenna ajattelin mennä lenkille, ja ehkä ensi viikolla hiihtämään. Kyllä tämä tästä lähtee! En ole myöskään syönyt ylenpalttisesti (Raxia ei lasketa) ja en ole ostellut aina angstin yllättäessä herkkuja! Jes.
Presidentinvaaleista.
On jo äikäntunnilla tullut näitä vaalijulisteita rankattua, mutta tahdon nyt vielä jakaa blogin lukijoitteni kanssa tämän oikean ilon! Jos ette tiedä presidenttiehdokkaista mitään, ei se mitään!
Nyt arvostellaan puhtaasti visuaalisesti pintaa!



Pöö-mies (Paavo Lipponen)
Oletteko nähneet sen telkasta tulevan pelottavan Lipposen pärstän joka säikyttelee herkkämieliset koloihinsa lausumalla "Pöö" ?
Tässä on Pöö-mies ja hänen julisteensa, jonka itse löydän varsin keskinkertaiseksi. Pöö-mies hymyilee, mutta joku edellä mainittu herkkähermo (en toki tarkoita itseäni) saattaa pitää ilmettä hieman...kierona? Vai ovatko ne vain iästä aiheutuvia ryppyjä?
Ja rehellisesti. Nuo tekstit taustalla? Ei kellään täsyjärkisellä ole aikaa jäädä lukemaan niitä. Turhia ovat, sori vain.
Taustalla on kuvia Lipposesta nuorena. Yrittääkö hän vielä KOROSTAA ikäänsä? Hassua sinänsä. Tai ehkä hän yrittää viestittää olevansa yhä nuori sielu.


Herra Possu (Timo Soini)
(Koska olen kiltti ihminen, yritän olla kutsumatta tuota ylhäällä komeilevaa yökötyksen kauhistusta sovinisti-siaksi. Possu on neutraalimpi, joten menen sillä)
YHTEISTYÖSSÄ SINUN KANSSASI?
Saanen nauraa. Soini näyttää siltä kuin
a) kaulus puristaisi
b) takki kiristäisi
Yhteistyössä niin kenen kanssa? Possu näyttää haluavan yhteistyötä ei kenenkään kanssa. (Paitsi ehkä ihastuttavan Harvasanainen Hakkaraisen tai Mannerlaatta-Kike Elomaan) Ja kanariankeltainen tausta? Pääsiäinenkö yllätti vai haluaako Soini tanssia voitonjuhlassaan tiputanssia?


En jaksa käydä läpi muita julisteita, joten tyytykää näihin kahteen kaunokaiseen.
Viikonloppuja!

2 kommenttia:

  1. Tykkään kun kirjoitat välillä enkun sanajärjestyksellä&rakenteilla :)
    Samaa mieltä julisteista!

    VastaaPoista
  2. Kirjoitanko? :O En ole itse tuota tajunnut!
    Kiitos kommentista! Olen aina iloinen niistä,varsinkin kun ne harvoja ovat :)

    VastaaPoista