torstai 5. huhtikuuta 2012

Maniac

WARNING!
SISÄLTÄÄ PALJON TEINI-IHKUTUSTA JA HYVÄNNÄKÖISIÄ MIEHIÄ. JOS EI KIINNOSTA, PAINU HELVETTIIN. <3

Paskanpuhujien Valkoinen Ihmemaa osa 4 tekeillä. Nyt en vain jaksa synkistellä sen parissa, vaan pikemminkin sössöttää kaikkea turhaa pitkästä aikaa.
Leffakuume on valloillaan. Tutkiskelen Finnkinon nettisivuja aivan silminnäkemättömän innostuksen vallassa. Niin monta leffaa mitä haluan nähdä! Ja niin vähän rahaa tähän tarkoitukseen...
Tuhlasin jo viime sunnuntaina Nälkäpeliin. Oli ihan epäinhimillinen juoni, mutta tiesin sen jo kirjoista oppineena. Sinänsä mielenkiintoinen idea, mutta julmaa. Ja ikärajana kun toimi 12, mietin vain sitä tajusivatko ne 12 wee pojankoltiaiset mitä oikein katsoivat. Muuta kuin "JEAH, ACTIONIA JA VERTA!"
Henkisesti RASKAS elokuva. Koska idea ja teema raskaita. Vaikka peitinkin silmäni aina kauheissa kohdissa (puolet elokuvaa meni sormien välistä kurkkien) niin ei se väkivalta siitä tehnyt niin karmaisevaa. Vaan se tunnelma. Oikeastaan pitäisi kiittää/syyttää Suzanne Collinsia tämän kirjasarjan luomisesta.
Noh. Lisää elokuvaa puskee esiin vaan koko ajan, ja ne on PAKKO päästä katsomaan, syitä yleensä kaksi:
1) hiton hyvä juoni
2) hiton hyvännäköinen miesnäyttelijä
Yleensä lempileffoissani nämä kaksi yhdistyvät kivasti.

Niin kuin tässäkin ihanuudessa!
Ja kyllä, Michael Fassbender (Carl Jung elokuvassa) on jumalainen. Lakastuin häneen ostaessani Kotiopettajattaren romaanin uusimman elokuvasovituksen itselleni, ja olen nyt kuolannut kuin koiranpentu tuota 35 vuotiasta miestä. Hankkiako elämä? EI.
Michaelin lisäksi kyseessä psykoanalyysi! Freud! Ihkutanko vielä vähän kuinka olen lukenut innoissani Freudin luennoista kertovia kirjoja ihan intopiinä!

Sitten on Kerro, kerro kuvastin. Hyvän mielen leffa, luulisin. Pikkusiskon kanssa sitä ollaan menossa katselemaan.

JA JOS PUHUTAAN LISÄÄ MIEHISTÄ...
...supersankareina! Robert Downey Jr. täytti juuri 47 vuotta, mutta missä näkyy? Ei missään, Iron man rocks!

Unohdin tästä vielä Humisevan Harjun, joka on briliantti kuvaus ihmisluonteen karuudesta ja epäinhimillisyydestä, ihmisluonteen pimeästä puolesta.


Heippa. Minä menen uneksimaan unia, joissa Michael Fassbender psykoanalysoi minua, Robert Downey Jr. Iron Manina sieppaa minut, ja lopulta Chris Martin soittaa molemmat kitarallaan suohon kuin Kalevalassa konsanaan! Good night.


(Lupaan olla ihkuttelematta kuukauteen. Amen, häpeän tätä tekstiä jo valmiiksi.)

1 kommentti: