tiistai 28. helmikuuta 2012

Muoti-ilmiöiden anatomiaa

 
Tässä jotain jota kutsuisin hetkelliseksi, hyvin voimakkaaksi muoti-ilmiöksi! Nimittäin jos Robin Packalenin Frontside Ollie ei ollut pienen hetken fanitus-ja ihkutusjuttu, niin se ei ollut mitään. Anteeksi kovasti, jos loukkasin jotain jolle Robin on henki ja elämä, ja Tommin tyttöystäväbiisiseikkailut elämisen syy.
Mistä näitä tunkee koko aika esille? Joka ikisestä mäyränkolosta hypähtää jonkinalainen skeittitemppubiiseilijä, juoppo joka laulaa selvästä päivästä tai ei äänenmurrosta vielä kohdannut bieber! Onko jossain maan alla tehdas, jossa näitä tuotetaan? Mitäänsanomattomia muoti-ilmiöitä.
Tuntomerkit tällaiselle hittibiisille- ja ilmiölle ovat varsin selvät.
Sinä ja minäkin pystymme siihen! Oletteko siis valmiita kurkistamaan näiden muoti-ilmiöiden taakse? Vetäkää henkeä, sillä ihmeellinen matkamme kohti täysin turhia biisintynkiä alkaa!

MISTÄ ON HYVÄ MUOTI-ILMIÖ TEHTY

Ulkoinen Lookki
Ehkä yksi tärkeimmistä listankohdista! Tarvitaan jotain ulkonäöllistä joka houkuttelee faneja ympäri maailmaa/Suomea. Ole joko vastustamattoman suloinen 13-vuotias poika, joka saa pikkutytöt haluamaan itselleen skeittilaudan, että Robin voisi opettaa heille Frontside Ollien. (Ja niille pää pilvissä liiteleville tiedoksi, Robin ei edes osaa kunnolla Frontside Ollieta. Haahaa.) Tai sitten näytä itse pikkutytöltä! Näyttää toimivan Justin Bieberin kohdalla, vaikkakin SUURESTI ihmettelen miten.
Mutta Petri Nygård ei kyllä oikein tätä kategoriaa noudata...

Suuri Sanoma
Biisissä täytyy aina olla mukaansatempaavan sävelmän lisäksi sanat, jotka saavat kansan polvilleen ihastuksesta.

Tommi ja mä
kaupungilla taas
illat rullaillaan

Kevätillassa, kauniissa
äänet kaikuu taas

Ei huolia, ei murheita
ei kiire mihinkään
Sitten pari tytsyy siihen ilmestyy
ja sekottaa Tommin pään


Hei lainaa, kundi sun lautaa

Mä silmiäni usko en
kun se tyttö teki sen
täydellisen frontside ollien
Mä sivuosaan pelkkään jäin
kun se veti yllättäin
täydellisen frontside ollien


Jeah. Huomaatte ajatuksenjuoksun, joka on 13-vuotiaalle hyvinkin edistyksellistä. Skeittaus, tytöt, Tommi. Kaikkihan me 13-vuotiaana Tommista olisimme laulaneet. Minä ainakin!

You know you love me, I know you care,
just shout whenever and I’ll be there.
You are my love, you are my heart
and we will never ever ever be apart.
Are we an item? girl quit playing,
we’re just friends, what are you saying.
Said there’s another, look right in my eyes,
my first love broke my heart for the first time.
And I was like…
Baby, baby, baby oooh! Klassista! Tämän tulen varmasti muistamaan siihen asti kun kuolen. Ainakin kaikki parodiat mitkä tästä on tehty.
It’s Friday, Friday
Gotta get down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend
Friday, Friday
Gettin’ down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend
Mitä siis sanoinkaan Suuresta Sanomasta? Unohtakaa. Kirjoittakaa vaikka kyntenne katkeamisesta ja tadaa, hittiainesta.
Oh Oh Ooh
My fingernail broke
Oh Oh Ooh
Hurts so baaaad
Oh Oh Ooh
I'm gonna dieeeh
YouTube
Kaikki nämä ilmiöt tuntuvat tunkevan samasta tuutista, joten epäilemäni salainen hittitehtailija maan alla onkin itse asiassa bittiavaruudessa! YouTube, suurin salaisuutesi on paljastunut.
Salaisuus suuresta sisäisestä palvelusta, joka tuottaa yhden päivän hittejä kuin sieniä sateella. Kamalaa, häpeäisitte siellä YouTubessa(?)
(Mutta jos teillä on semmoinen salatehdas, olisiko mahdollista että minäkin pääsisin artistiksi? Olen nätimpi kuin Petri Nygård, osaan laulaa melkein yhtä hyvin kuin Rebecca Black ja tukkani on aivan samanlainen kuin Justin Bieberillä! Vuosisadan diili, kannattaa tarttua tähän tarjoukseen. Jos osaisin iskeä silmää niin nyt sen tekisin. Vink )
Kuulkaas, siinä taisi olla ainekset kunnon hittitehtailuun. Odotan siis kuulevani teistä pian. Ja upeista kynnenkatkeamisbiiseistänne. Jos kynnet ei innosta, voihan sitä vaikka laulaa lemmikkikissansa seikkailuista.
Adios. Älkää vihatko minua kärkkäyteni takia.
Love you Justin Bieber. <3

2 kommenttia:

  1. Huvittavaa että kirjotat muka kärkkäästi vihaten Robinista ja silti tiiät siitä noinkin pieniä yksityiskohtia, kuten sen että se ei tosiaan osaa ku tuurilla vetää itte frontside ollien :D Nyt paljastuit, kuitenki tykkäät siitä!! (mä ainaki, Robin forevah!!<3)

    Ja voi rakas päärynäni, me voitas perustaa joku bändi ja tulla yhen hitin ihmeiks Youtuben kautta, laulamalla maailman katkeroitumisesta vaikka? Hilpeää. Mutta ainakin ajankohtaista! Mukavaa loppulomaa ;)

    VastaaPoista
  2. Tottakai mä tiedän tommoiset vähemmän imartelevat jutut artisteista joista en tykkää! Aina täytyy olla takataskussa jotain lokaa jolla voi perustella mielipiteitään. ;))

    VastaaPoista