torstai 28. helmikuuta 2013

May I give you a piece of advice?

Tässä tulee:

ÄLKÄÄ IKINÄ PERUSTAKO NY-YRITYSTÄ.

Vaikka himo rahaa kohtaan olisi ylitsepääsemättömän vahva, niin hitto vie, sen kestää kuin mies! Voin sanoa, että sen sijaan TÄTÄ ruljanssia ei kestä. Lukion päälle menee hermot, hermot, ja vielä viimeisetkin hermon rippeet. Sitten kun piti sanoa "JA!" kun valittiin pikku yrityksellemme toimitusjohtajaa, eli sitä joka pitää koko pienen homman tahmakäpälillään kasassa. Nyt kadun sitä äärettömästi. Sillä joudun olemaan se, joka myös hoitaa kaikki aivan paskamaiset hommat kuten käytännön kuljetukset, puhelut, asiakkaiden kanssa kommunikoinnin ja myös sen, että yrityksemme (haha) jäsenet viitsivät nostaa kauniit perseensä penkistä ja lähteä, öö, tekemään jotain!
Tänäänkin pitäisi perua siivouskeikka, koska ihmisiä on kipeänä. Antaa niin helvetin hyvän kuvan kolmesta teinitytöstä, jotka luulevat pyörittävänsä yritystä! Sehän on kuin karjuisi suoraan asiakkaiden naamalle "ME OLLAAN ALAIKÄSIÄ, EI ME OSATA MITÄÄN, EI TEIÄN KANNATA PALKATA MEITÄ!"

Se pettymys on saakelin suuri. Ainakin itselläni. Sama kun tatuoisin silmämuniini etten osaa enkä pysty enkä vain voi. Näkisin ne sanat siinä aina, ja ah, mikä piristysruiske aina kun aamulla silmät avaisi!

Ja hiton ärsyttävää on, kun minä joudun tekemään nämä puhelut. Vaikka sitä kuinka tekisi mieli vain tehdä oharit ja kadota maan uumeniin, ei voi tehdä niin. EI VAIN VOI. Sen siitä saa, kun opettaja kysyy tunnin alussa:

"Kiinnostaisko Pinjaa yrittäminen?"

"TOTTAHAN TOKI!"

(Ajattelin oikeasti tuolla hetkellä että ei vitussa, mutta sanotaanpa nyt että opelle tulee hyvä mieli! Ja sehän saa samalla ahkeran kuvan musta! Mitä haittaa siitä nyt voisi olla?)

Damn. Tässä sitä ollaan. Pitäisikö joskus lopettaa muiden miellyttäminen? Itken täällä näppistä vasten, stressaa nimittäin ihan hirmuisesti.

Tahdon oman saaren. Jonne ei pääse kukaan muu. Jossa voin olla yksin. Jossa fysiikan lait eivät päde, ja laihdun vaikka syön. Voin syödä mitä vaan lihomatta. Oih, min öde ö! Jag vill ha en den! (Ja nyt meni Ruotsikin päin jotain. Jag vet.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti