sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Don't waste your time or time will waste you

Voi elämänkevät!
Lueskelin äskettäin erään lukijani blogia (ainoa lukija, joka ei ole irl tuttuni(ainakaan tietääkseni), jota en ole siis voinut pakottaa blogiani lukemaan, kiitos paljon (salainenpienipeikko)) ja tajusin että minut on haastettu!

"Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit,

jos sinulla olisi kaikki maailman rahat.

Tämän jälkeen haasta kymmenen muuta bloggaajaa."
 
 
1. Hankkisin itselleni lähiseudun kirjastot, ihan omaksi. Voisin lainailla omia krijojani mielin määrin ilman myöhästymismaksurumbaa, joka on nykyään liiankin yleistä näillämain. Viime lasku oli yli 8 euroa, ja se ei ollut kuin pari päivää myöhässä! Alan saada tarpeekseni tästä että itseään sivistävää ihmistä rankaistaan lukemisesta!
 
2. Ostaisin oman kopperon Helsingistä, johon muuttaisin. Valoisa kerrostalon kattohuoneisto monella kattoikkunalla varustettuna. Kattoikkunoiden alla komeilisi minun ikioma jätteiso maalaustelineeni ja muutkin ateljeeni kamat. Ateljeeni seinät olisin maalannut itse, vaikken osaisikaan.
 
3. Ostaisin Chris Martinin. (Joo, ideana oli viisi tavaraa mutta tässä käytän Chrisiä vähän kuin kauppatavarana, julmaa) Sitten soittaisin Coldplaylle uhkaavan kiristyspuhelun malliin:
"Teidän on pakko tulla vihdoin ja viimein vetämään keikka Suomeen koska muuten minä ajan Chrisin kaljuksi ja tatuoin sen päähän Lady Gagan pärstän!"
 
4. Ostaisin kaikki maailman huonot Hollywood-ihmissuhdekomediat, rakkausdraamat, lässylässynkirjat.
 
5. Haluaisin taikajuomaa, joka tepsii angstiin, suruun, sairauksiin, epätoivoisuuteen ja pakkomielteisiin, itsevarmuusongelmiin ja katkeruuteen.
 
 
Hmm. En tiedä taaskaan ketä haastaa. Haastakaa siis itse itsenne jos kiinnostaa, jälleen kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti