torstai 17. toukokuuta 2012

Tuplahaastavaa

HAASTE YKKÖNEN
-Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger”and post it on their blog.
- Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.
- Create 11 new questions for the people you tag to answer.
- Do not tag back to the person who has already tagged you
Pahuksen vivacious.


1. Mitä odotat tulevaisuudeltasi ja miltä se näyttää?
Odotan tulevaisuudelta paljon. En sentään mitään prinsessalinnoja ja aviomiestä, olen hei sentään realistinen!
Odotan opiskelua mahdollisesti, toivottavasti Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa (kyllä, rakas tuleva kouluni koki uudelleenkastamisen ja nimeämisen. Bye bye Taik.) Tämä opiskelu kylläkin näyttää hyvin epätodennäköiseltä, sillä opiskelupaikkaa ei noin vain saadakaan. Mutta toivon että se on tulevaisuuden Pinjan ongelma. Huolehtikoon hän asiasta kun on sen aika!
Lähitulevaisuudelta odotan iloisia ylltäyksiä, uusia ystäviä, kokemuksia ja paljon pettymyksiä (tai siis en ODOTA pettymyksiä, mutta toivon vain kasvavani niiden ansiosta yhä kovasydämmisemmäksi. Maailmassa ei pärjää muuten.)

2. Asia mistä et ikinä voisi luopua?
Vaikea kysymys. Hankalaa sanoa ei ikinä, kun ei ole kokenut sitä. Tarkoitan sillä että jos sanoisin etten voisi elää ilman...(tyhmä esimerkki) vaikkapa ilman sukkia (sanoinhan jo että tyhmä esimerkki?). Mistä tiedän, ellen kokeilisi elää ilman sukkia? Entä jos kaikkeen tottuu? Sukattomuuteenkin? Ajan kuluessa unohdan sukat ja niiden koko olemassaolon. Sukista tulee vain abstrakti ajatus, muisto mielessäni. En koe tarvetta, jos minulla ei ole mahdollista saada sukkia.

3. Minkä vääryydeen haluaisit korjata maailmasta, jos saisit siihen mahdollisuuden?
SUKUPUOLTEN VÄLISEN ERIARVOISUUDEN JA EPÄTASA-ARVON!

4. Mitä ystävät merkitsevät sinulle?
Vaikka en asiaa hoe ääneen koko aika, vaikka en juoksentele kylillä halailemassa (hyh) ystäviäni, vaikka saatan irivistää koko käsitteelle...
Ystävät ovat jotain niin tärkeää, että pelottaa koko aika, että menetän jonkun. Kaiken. Edes jonkun. Pelkään, että joku keksii juosta pois, jonkun toisen luokse. Joku keksii kuinka hylätään, eikä siihen tarvita edes paljoa. Pelkään että hylkään itse jonkun huomaamattani. Siksi pitelen ystävyyssuhteita epätoivoisesti kätösissäni, vaikka ne juoksevat pois kuin hihnassa olevat koiranpennut. Olisi hienoa, jos voisin joku päivä heittää hihan pois ja luottaa että vaikka koiranpentu säntää hetkeksi tutkimaan maailmaa, se tulee takaisin.


5. Mikä on asia jossa haluaisit kehittyä tai asia jonka haluaisit osata?
Haluan kehittyä maalaamisessa, piirtämisessä, värien ja liitujen käytössä. Haluan myös kehittyä luonteeltani vähemmän kärsimättömäksi, ystävällisemmäksi persoonaksi joka ei ilkeile tuntemattomille. Haluan oppia hymyilemään. Ja olisiki kiva olla näyttämättä kärsivältä peuralta ajovaloissa koko aikaa. Haluan myös kehittyä tanssissa (jota olen kylläkin tehnyt, terveisin ihminen joka itkien oppi tekemään olan oli kuperkeikan) Ja haluan oppia vislaamaan.

6. Uskotko kohtaloon? Perustele.
En. Kaikki mitä teemme on jostain syystä oman kätemme tuotosta ja siksi voimme syyttää aina ja vain itseämme.

7. Ajatus mikä saa sinut varmasti aamulla nousemaan vuoteestasi ylös reippaana uuteen päivään?
Esimerkkejä:
"Tänään tapaan kivoja ihmisiä! JEE!"
"Pakastimessa on vielä jätskiä! JEE!"
Useimmiten se on jäkimmäinen, joka saa minut iloiseksi ja reippaaksi.

8. Biisi joka tuo mieleen paljon muistoja?
Jem-They. Biisi muistuttaa viime keväästä, joka oli ehkä elämäni paras. Soitin biisin kun pidin koulussa aamunavauksen. Olin ihan hermona, kun olin tunkenut nenäni asiaan, joka pelotti minua aivan hirveästi. Se onnistui kuitenkin, puhuin väkivallasta ja sain puheesta useita kiitoksia. Siitä lähtien olen yhä uudestaan ja uudestaan kastanut varpaani liian monimutkaiseen liemeen, ja silti selviytynyt useimmista haasteista kunnialla. (Esimerkkinä viime viikko, jolloin äikässä pienryhmissä esitettiin näytelmiä. Halusin varta vasten pukeutua tekomahaan, viiksiin ja partaan, hypätä yleisön joukosta sateenvarjoa huitoen ja huutaen "SINÄKÖ MINUT TAPOIT MACDUFFIN RETKU?!" Hetken lähestyessä alkoi hermostuttaa hitosti, ja ajattelin etten ole tällainen ihminen. En vain ole, en minä pysty. Hetken tullessa kuitenkin vain tein sen, useitten yllättyneitten silmaparien kietoutuessa ylleni. Enkä mokannut ainakaan hirveän pahasti. Tuollaiset hetket ovat kasvattavia, ne antavat voimaa.)
Biisiin liittyy myös itsensä voittamisen lisäksi mahtavia Kukkasen koulu-muistoja.

9. Mitä pelkäät? Fobiat yms.
Pelkään kuollakseni hämähäkkejä. Myöskin myrskyjä, ukkosta. Yksinäisyyttä ja muutenkin hylkäämistä.

10. Mitä suunnitelmia sinulla on kesälle 2012?
Kesätyö ruokakaupassa, riparilla isostelemassa. Seukalla nauramassa. Lenkillä juoksemassa niin kaun kunnes keuhkot ja jalat ovat rättipoikkipuhki. Toivon että kesäni kuulostaa kuin heleän tiukujen helinän ja räkänaurun yhdistelmältä.

11. Miten kuvailisit itseäsi kolmella adjektiivilla?
Pessimistinen. Haaveileva. Perfektionistinen.

Ja en jaksa keksiä 11 uutta kysymystä, koska tuntuu että kaikki blogiani lukevat (huimaavat 7) on jo haastettu.


TOINEN HAASTE, josta kiitän sinua (salainenpienipeikko)!

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle.
Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).
- Ystävien kanssa yhdessäolo
- Kympit koulunumerot
- Kehut
- Taide ja sen tekeminen
- Lempimusiikki
- Jäätelö
- Onnistumisen tunne
- Hyväksyntä, huomio
- Seukka (vaihtelevasti, tällä hetkellä tuo hyvää mieltä, joskus toi pahaa)
- Muistot, hyvät sellaiset säilöttynä mieleen tai vielä parempaa, päiväkirjaan
Haastan kaikki. There you go.

1 kommentti:

  1. Mua ei kiitetty, itken... :'(

    Ja ja ja et vastannu oikeestaan ollenkaan kysymykseen 2, sukkatarinoita ei lasketa, senkin pahuksen Pinja! :D

    VastaaPoista