sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Have to do before the summer

Jotenkas näin. Asiat jotka haluan hoitaa ennen kesälomaa. Se on sitten eri asia hoidanko vai enkö... :D

MUST-jutut ennen kamalaakin kamalampaa kesälomaa

1. Pyöräile kouluun
Tämä on aikamoisen helppo nakki. Ainakin viime vuonna oli, koska pyöräilin aika monesti kouluun vaikka bussikortillakin sinne pääsisin. Mutta syyt tälle HAVE TO DO-jutulle ovat a) KUNTO KOHENEE ja b) SE ON KIVAA
Joten easy one.

2. Osta mekko
Joo-o. Peruskoulu loppuu niin kyllähän sitä haluaisi jotain nättiä päälleen pistää. Se on sitten eri juttu näyttääkö se enää päälläni nätiltä. (Esimerkkinä hassunnäköinen mekko H&M:stä joka näytti vaatetangolla söpöltä mutta kun laitoin sen päälleni, se näytti raskausmekolta. YYH)
Olisi vain niin mukavaa ostaa musta mekko. Musta sopii kaikkeen, on sopivan synkkää, kertoo mielialani kun koulu loppuu...mutta toisaalta "HERRANJUMALA ETSÄ NY MUSTAA MEKKOA VOI PISTÄÄ!" Pyh. Mutta kun musta on niin ihana väri....

3. Hanki saksasta kelvollinen numero
Rakastan koulunkäyntiä. Jopa matikkaa. Ainoa piikki lihassa on saksan kieli. Miksi ihmeessä edes valitsin sen? Se on suoraan sanottuna P*****STÄ. Opettajakin höpäjää mitä ikinä mieleen tulee, liittyy se sitten saksaan tai ei.
Ja siinä pitäisi oppia jotain?
Hei, ei nyt olla liian pessimistisiä.
Olen oppinut kuitenkin seuraavia sanoja ja ilmaisuja; suonikohjut, finni, ryhmäseksi, huora, kakkaa lumella (Schaisse im der schnee) ja monia muita. AH, tämä kieli. Suhteeni siihen on pelkkää vihaa. Urgh

4. Hanki joku stipendi
Aiiivan, tämä on pakkomielle, mutta en voi sille mitään että olen hieman täydellisyyteen pyrkivä ja hieman kunnianhimoinen.
Mutta voi että olisi kivaa kun joku kuuluttaisi päättäjäisjuhlissa minun nimeni. AH, mutta taitaa jäädä haaveeksi. Paitsi olen kyllä harkinnut pyytäväni opettajia tekemään varalleni ylimääräisiä stipendejä?
Esimerkkeinä:
"Mielipuolisin ja innokkain kuvataiteen opiskelija"
"Hyväkäytöksisin EI FEIKKI oppilas"
"Innokkain fysiikan ja kemian opiskelija"
"EINSTEIN-palkinto"
"PITKO-palkinto" (ParasIkinäTässäKoulussaOllut)
"OSCAR"
Hmm. Menikö vähän yli?

5. Ammu kaikki lissut (siis ritsalla)
Tähän on syitä vaikka triljoona biljoona, mutta ne kaikki kyllä kiteytyvöt yhteen sanaan: LISSU.
Olisi niin mukavaa edes päättäjäispäivänä vaikka kampata ne mutalätäkköön että niiden ihkut vesiraja-topit menisivät aaaaaivan kakkaisiksi. MUHAHAHAHAAAA olenpa ilkeä. Muta AH kuinka rakastan tätä ajatusta.

6. Käy opettajanhuoneessa
Taas ollaan eräässä pakkomielteessäni. Opettajienhuone...
On kai se ihan luvallista. Haluan opettajaksi. Ja ne syö siellä kakkua. Riittikö syyksi?
Mutta todennäköisyys tähän on aika vähäinen. Ellen sitten kesken koulupäivän esitä pyörtyväni ja huuda haluavani opettajanhuoneesta jääpussin. Tai sitten voisin tehdä vain yksinkertaisen terrori-iskun opettajienhuoneeseen. Kommandopipo päähän ja ritsa käteen. MUHAHHAAAA olenpa pahis.


Tämä lista nyt loppuu tähän. Adios, huomenna koulua ja tänään leffaan katsomaan Red Riding Hood.

Se on ehkä liian pelottava minulle, mutta laitan silmät kiinni :))
Heissasaaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti