sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Mash-ups

Glee-kuumetta!

Se dorka joka ei ole KEHDANNUT sivistää itseään Gleellä, tulee katumaan sitä vanhana mummona. Kun me muut Gleestä viisastuneet hymisemme Gleen tahdissa vanhainkodissa ja rokkaamme rollaattoreidemme kanssa, ovat ne gleettömät jo haudoissaan. (Ja joku väittää että minä KÄRJISTÄN. Phah)

Minulla ei ole mitään erikoista kirjoitettavaa. Okei, olisihan sitä aina jotain kirjoitettavaa, mutta juuri nyt en jaksa pukea sanoiksi niitä monimutkaisia ajatuksiani. Joten, paasaan Gleestä! Ja parista muusta hieman turhanpäiväisestä ihkutus-jutusta. :)
Gleen parhaimpiin juttuihin kuuluu...

Sue Sylvester
Sue on ihana! Okei, myönnetään että Suella on hieman vihanhallintaongelmia ja pakkomielle tuhota Glee, mutta muuten hän on kaiken kaikkiaan hurmaava! Oikeastaan Suen inhimillinen aggressiivisuus tekee hänestä niin ihanan hahmon. Sue on sydämetön julmuri, joka yrittää kaikin mahdollisin tavoin tuhota Gleen ja kuorolaisten elämän, mutta tiukan paikan tullen hänellä on kuin onkin sydän. (Joskus. Joskus. Harvoin. Mutta siellä se on!)

Will Schuester
Kun laitoin googlen kuvahakuun Will Schuester, se ihanainen hakupalvelu yritti syöttää minulle ensimmäisenä paidattomia kuvia Matthew Morrisonista(Willin näyttelijä) nousemassa vedestä. Pakko sanoa, oli kova houkutus olla lisäämättä niitä kuvia tänne, mutta ajatttelin kuitenkin olla säädyllinen bloginpitäjä, ja hylkäsin ne kuvat. Sitä paitsi jos blogini tursuaisi paidattomia miehiä, te pari lukijaani saisitte minusta eivan vääränlaisen käsityksen!
Will on kuitenkin Gleessä espanjanopettaja, joka johtaa kuoroa. Ja niin. Tuota. Will on avulias ja ystävällinen hahmo, siksihän minä hänet tähän laitoinkin...

Kurt ja Blaine
Niin. Gleehän sijoittuu lukioon, joten voitte todellakin kuvitella, että sinne mahtuu jos jonkinmoista suhdekiemuraa ja parinvaihtoa. Heterot vaihtavat parejaan kuin sukkia. Lisäksi näissä perushahmoissa, kuten Finnissä, Puckissa, Rachelissa ja Quinnissa ei ole tarpeeksi särmää, että jaksaisin hirveästi heidän "Omg, who's my boyfriend/girlfriend"-juttujaan. Ne ovat niin pinnallisia ja kevyitä.
Sen sijaan sarjan ihana homo Kurt ja kakkoskaudella sarjaan sukeltanut Blaine, tekevät yhdessä ihanan parin! Oikeasti, näissä kahdessa on paljon enemmän särmää ja kemiaa kuin sarjan heteroissa yhteensä! (Ei Will, ei Will, Willissä on särmää!!!!)
Näitä kahta on niin suloista seurata.



Vakuutin teidät varmasti siitä, kuinka erikoisista hahmoista pidän. Sarjan "pahis", opettaja ja homopari.
Mutta hei! Huomenna kahdeksalta, subilla! Ei tule Kokki Kolmosen perunapiirakkaohje, vaan jotain paljon parempaa! Katsokaa ja rakastukaa! (Tai sitten ei.)

Vielä vähän aikaa Lucianpäivään....

2 kommenttia:

  1. Älä unohda että Will (siis oikeastaan Matthew) osaa myös laulaa!! Aika ihana ääni sillä n_n

    VastaaPoista
  2. Voi ei! Miten mä voin unohtaa tommosen! Syytän googlen kuvahakua, se sekotti pään. Jep, ihana ääni ja se osaa myös tanssia

    VastaaPoista