tiistai 20. marraskuuta 2012

WAKA WAKA (ja otsikoinnin sietämätön keveys)

Huomenna tanssitaan!

Tai ainakin minä tanssin ja muut töllöttävät silmät ja suut suurina että mitä hemmettiä. Toivon totisesti että porukan valtaa sama innon fiilis kuin minut. Ja että kaikki revittelisivät täysillä huomisella liikunnantunnilla Shakiran Waka Wakaa. Sillä se koreografia rakentuu revittelylle! No ei nyt ihan, mutta lanteita pitää osata liikuttaa, muuten näyttää tyhmältä. Mitä isommin, sitä paremmin. Minulle kaveri joskus huomauttikin miksi teen kaikki liikkeet niin isosti. Koska se on hauskempaa, ja näyttää tuplasti paremmalta kuin millimetrin levyiset lanteenketkutukset. C'moon girls we have hips and hips don't lie so shake them like it was your last day!
Tietysti sitten jos tekee virheen, virhe näkyy paremmin laajassa liikkeessä, mutta mitä väliä! Ja kuka muka sanoi että minä yleensä teen virheitä.... hahahaha. (Kolkko ironia)

Sain ujutettua ison perseeni liikuntaretkelle! JEE! HYVÄ MINÄ!

Nyt enää sitten se maksupuoli. Kymmenen päivää aikaa hankkia 133 euroa.

...

Haluaako joku ostaa jotain? Hyviä ideoita? Pyhää henkeä? Tukiopetusta? Omenankuoria?


Olin tänään kaverin kanssa kahvittelemassa. Oli hypersuperkivaa, ja nautin täysin siemauksin myöskin capuzzinostani (ei mitään hajua miten kirjoitetaan. Hyväksyttekö jos kirjoitan sen kökkösuomalaisesti kaputsino?) ja mahtavasta seurasta. Niin, ja Laura oli kaveri. En usko että hänen nimensä hirveän salainen on, vaikka jostain syystä kaikki ihmiset eivät halua tulla julkisesti minuun yhdistetyksi.

Nyt kyllä jännittää, ja aihe hyppii kuin vauhkoontunut kenguru. (Olen hyvin innostunut eläinvertauksista arkipuheessani. Tänäänkin näytin Lauralle kuinka yhden Triossa astelevan pojan tukkaa(musta alta, punaruskea läntti päälaella), joka oli kuin siihen olisi oravanraato kuollut.)
Jännitys johtuu huomisesta! Liikunnanopettajamme psyykkasi etten saisi stressata, mutta kun nyt ei stressaa, vaan yksinkertaisesti puntit tutisee! Mutta ihan hyvällä tavalla, ja onneksi se kuuluu yhteen kasiin koreografiassa. :D

 
Kirjoittelen tässä samalla (naisen taito, kaksi asiaa yhtä aikaa hoituu nokkelasti!) jatkonovellia, joten jossain vaiheessa julkaisen taas sitäkin. Niinkuin jotakuta kiinnostaisi. Plah. Menetätte miljoonasti, saan vielä kirjallisuuden NOBELIN!

Huomenna nuortenmessuun. Hassua mennä sinne. Okei, pelottavaa. Siellä ovat varmaan kaikki jeesushihhulit, juuri festareilta palanneet. Jos joku mainitseekin lauseenparren "Kuinka kivaa meillä festareilla olikaaan..." heitän virsikirjalla päähän- jonka jälkeen muusaan tuusannuuskaksi ehtoolliskannulla.
Että huomenna nähdään! <3

3 kommenttia:

  1. Voi hitsi repesin tolle kuvalle kyllä iha kuus-nolla :''D Mutta kyllä odotan innollani jatko osaa !!! Haluun tietää mietä käy !! Ja sun blogii on kyllä aina ilo lukea !

    VastaaPoista
  2. Oivoi nauraa räkätän taas yksinäni täällä :DD ensinnäki nauran cappuzzinolle, toiseks oravanraadolle ja tosta vikasta kappaleesta oon niiiiiin samaa mieltä ja oon niiiin messissä virsikirjoja heittelemässä!! Oli huikeen hauska iltapäivä, kiitos siitä! :)

    VastaaPoista
  3. Voi ei nauroin ääneen tolle vikalle ja voi huisia novellisi on mahtava lisää jatkoa kitooos! ((:

    VastaaPoista