torstai 16. kesäkuuta 2011

Do not judge

Tänään tuli yhteishakutulokset!
Välillä pääsi unohtumaan että semmosenkin tuossa keväällä ehti rustata. No joo, hain kumminkin ihanaaan Nastopoliin, ja suprise suprise pääsin sinne! Miten mukavaa, olinhan siellä ysiluokalla TETissäkin viikon. Ja ihanaa oli! Mutta pakko myöntää kun tänään kävin tsekkaamassa nimeni tuolta Koulutuskeskuksen Salpauksen nettisivuilta, ei sydämeni hypähtänyt kurkkuun, eivät kämmeneni hionneet, eivät silmäni avautuneet apposen auki, eikä suuni loksahtanut huutaen:
"I DID IT!"
Kokemus oli pikemminkin hiuksianostattavan jännittävämpi.

Click.

Click.

Click.....

"Oh, i did it. Well, I knew it."

Ei sillä olisin äärimmäisen itsevarma pääsystäni, mutta nimeni oli komeillut jo viikon etukäteen Nastopolin Wilmassa. Joten ei siinä sherlock täytynyt olla.


Muihin uutisiin.
Tällä äärimmäisen sosiaalisellä hyperaktiivisella kesälomallani kävin eilen ensimmäistä kertaa ulkomaailmassa. Siis sillä tavoilla ihmisten ilmoilla. Että puhuin ihmisille.
Sitä ennen olin ollut kotona, jumpannut äitini huippuvanhan Aerobic-videonauhan kanssa ja viettänyt aikaani aikamoisen tuppisuuna. Joten eiliseen raamikseen pääsy oli kuin lottovoitto minun extrasosiaaliselle karismalleni. (Sarkasmia, saa nauraa)

Tässä raamiksessa puhuttiin viinipuista. Niin paljon kun se ihmisiä kiinnostaakin, en ala selostaa ja toistaa Raamattua täällä. Okei?
GET YOUR OWN BIBLE IF YOU GOT PROBLEMS WITH THAT!
Kuitenkin kiinnitin huomioni erääseen kysymykseen joka raamispiirissä esitettiin.
Minkälaisia me olisimme jos emme uskoisi Jeesukseen?
Tuli heti mielipiteitä siitä että tottakai lojuisimme tuolla ojanpohjalla kaljapullo kourassa.
SO NOT TRUE!
Ymmärrän että itsekin kristittynä sen voisi yleistää että jos ei omaisi kristillisiä arvoja jne jne voisi tietenkin ajautua huonoille teille. Mutta ei se ole automaattista. Tunnen moniakin, monia ja monia ihmisiä jotka itse asiassa ovat ateisteja, mutteivat loju ojanpohjalla. Päinvastoin, he ovat menestyneitä ihmisiä, huomaavaisia ja sydämmellisiä. Että ei uskonpuute luo välttämättä juoppoja tai hulttioita. Sydämmelliset arvot on omattu jo kauan, moraali on ja pysyy vaikkei rukouksia lausuisikaan.
Yksinkertaisesti varokaa yleistämästä.
Thank you :)

Nyt tämä tyttö lähtee uimaan!
(Hope so siellä ei ole isoja haukia jotka puraisevat vielä pikkuvarpaan pois....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti