sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Summer 2011 MUST part 1

Olen tässä muutamien päivien aikana tullut siihen tulokseen että on se lukioon siirtyminen aika iso ja kova juttu. Ja jännä, ei siitä pääse yli eikä ympäri.
Siksipä ajattelin palata lempipuuhaani eli täysin turhiin listauksiin mitä pitää tehdä jne jne. ennen lukiota! Jännää tai ei, parempi lukea tai saatte katua! Kaikella rakkaudella <3
Pitää ainakin kitkeä kaikki ärsyttävyydet ja pakkomielteet pois että vaikuttaisin mahdollisimman järkevältä ihmiseltä. Uskoo ken tahtoo.



Summer 2011 before high school
-listaus MUST jutuista

1. Hanki mielenterveys
Lyhyesti sanottuna vaikuttaisin kaikin puolin järkevämmältä ja varteenotettavammalta tyypiltä jos en yksinkertaisesti olisi mielipuolisen innoissani joistain asioista. Lukioon meno on yksi asia, Nastopoli kaikessa hienoudessaan on aina ollut tietynlainen kipukynnys sille että alan huitoa ja huutaa ja riehua ympäri ämpäri hokien hoosiannaa.
Muistan selvästi ensimmäisen kerran kun vierailin tuolla lukio-infossa. Olin aivan sekaisin ja shokissa ja törmäilin seiniin ja pariin viherkasviruukkuunkin.
Siedätyshoito varmaan toimii. Siinä vaiheessa kun koeviikot saapuvat, saattaa olla innostuksen huudot vähissä. Tilalle tulee varmaan tummuneet silmänaluset, verestävät silmät ja ilme kuin Edward Munchin Huudosta. Nice


2. Hanki huippukunto
Okei, tässä tavoitteessa EN voi täysin onnistua koska huippukunto on huippua, jotain tosi korkeeta, ja omani on etanaperspektiivin luokkaa.
Kumminkin, olen näiden parin lomaviikkojen aikana hyvinkin innokkaasti jumpannut Anun ja Tuijan kanssa telkun edessä. Vastaus: Hiton vanhat aerobic-taltioinnit
Lenkkeilläkin aion enemmän, vaikken ole nyt....ööö vikkoon juossut. Ei ole ollut inspistä siihen.
Olen kyllä uinut todella kuntovauhdilla! Tänäänkin kävin uimassa vaikka siellä oli kylmää. Noo, eipähän ollut ruuhkaa kun piti jakaa ranta jonkun muun kuntomummon kanssa.
Niin, että etanasta eteenpäin, etappina kuntokuuri. Ja tietenkin hikoilun jälkeinen jätski......
Ei taida toimia ei.


3. Sivistä itseäsi
Eli lukemalla paljon kirjoja! Tämä saattaakin olla ainoa listankohta jonka aion todellisuudessa toteuttaa! No ei, mutta varmaan helpoin kohta joo, sillä olen jo tähän mennessä lukenut ainakin parikymmentä kirjaa. Ja mikäs sen parempaa kun aurinko paistamassa kasvoille, hyvä kirja ja lepotuoli?
Ärsyttää vain kun kirjastosta ei löydy kaikkia kirjoja mitä haluaisin. Vinkatkaa minulle ainakin jos satutte bongaamaan Nälkäpelin ensimmäisen osan. Pahus kun on vaikea löytää!


4. Hanki tasapaino
Tätä olen miettinyt viime vuoden syksystä lähtien kun siirryin tanssiryhmissä harppauksella eteenpäin ja jäin jumiin minulle vieraiden ihmisten keskelle jotka vetelivät piruetteja kuin viimeistä päivää. Ja minä tuijotin nurkassa suu auki kunnes tuli vuoroni vedellä noita naurettavan helppoja pyörähdyksiä.
Asento ja MÄISKIS.
Ensimmäiseksikin tasapainoni on yhtä hyvä kuin hirvellä pilvenpiirtäjässä (ELI EI HYVÄ!). Sittenkun jankutetaan että pitäisi hankkia tasapainoia hakiessaan typerä kiintopiste vaikka takaseinästä, miten se on mahdollista kun pyörii samalla kuin väkkyrä hyrrä?
Ja sitten vielä kun pitäisi tehdä upea alastulo, eli pysyä pystyssä.
Sori vaan mutta tuossa on jo niin monta asiaa samalla kertaa että aina jotain täytyy mokata. Yleensä teen sen alastulossa kun mäsähdän rikkinäisen kananmunan tavoin lattialle. Bravo.
Eli tänä kesänä ajattelin tehdä semmoisia Buddhamaisia hengitys ja rauhoitusharjoituksia vaikka lankun päällä. Ja etsiä sen hemmetin kiintopisteen.


5. Osta reppu
Minulla on jonkin verran laukkuja joissa saisin kaikki ihastuttavat lukiokirjani kannettua, mutta siinä on se yksi ja kuuluisa mutta.
Ryhdistäni kehkeytyy semmoinen kuin Quasimodolla jollen hanki tasapainoista laukkua. Suomeksi sanottuna rinkka selkään.
En kumminkaan haluaisi mennä citymarkettiin valitsemaan fantastisten Hello Kitty ja Batman- reppujen seasta. Niin söpöjä kuin ne ovatkin, imagoni saattaisi kärsiä. Maineeni siis, se mitä siitä on jäljellä...
Haluaisin kivan, ison repun, ei urheilureppua. Semmoisen tietynlaisen. Kerron toki kun tulee eteen.


6. Matkusta Helsinkiin
JES!
Rakastuin tähän kaupunkiin heti käytyämme siellä luokkaretkellä.


Mutta nyt suututtaa koska typerä bloggeri pyyhki äsken kirjoittamani listankohdat. IHAN ILMAN SYYTÄ!
MIKÄ SINUA VAIVAA BLOGGERI?
Sensuuriako?
No, ehkä lista saa joskus jatkoa. Sanotaan vaikka että tämä oli PART 1.
Adios, typerä bloggeri ja vieläkin typerämpi internet. Teknologia kusee :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti