tiistai 21. kesäkuuta 2011

Summer 2011 MUST part 3

9. Lataa uutta musiikkia

Alkaa käydä aika pikkutarkaksi tämä listaaminen. No, ei se mitään kun ei omaa elämää huisin bittimaailman ulkopuolella :D
Lukioon siirryttäessä tarvitsen yhä enenmmän energiapitoista kokeisiinlukumusaa! Ja tietenkin sitä tunnelatausmusiikkia. Että oikein huonon fiiliksen sattuessa voin kääntyä kunnon angstimusan puoleen. Vanha musa ipodissani on jo niin moneen kertaan kulutettua ja kuunneltua että ihmettelen ettei ipodini ole palanut puhki. No joo, niihin biiseihin on kumminkin kyllästynyt sen verran että jos edes kuulen radiosta soitettavan laulua jota olen kuunnellut jo viimeiset kaksi kuukautta, paiskaan radion seinään.
Latauslistalle kuuluu ainakin uudet ihanat tuttavuuteni Maria Mena ja Natalia Kills.


10. Tee picnic-retki
Voi vitsit olisi oikeasti hupaisan mukavaa pyöräillä vaikka jonnekin huitsin nevadaan mukanaan söpö eväskori ja mehukattia! Antaisin semmoisesta iltapäivästä juuri nyt vaikka vasemman käteni! (Ei toisella kädellä kumminkaan mitään tee)
Olen jo monta kesää unelmoinut semmoisesta kaverien kesken tehtävästä perus-eväsretkestä. Se olisi kivaa, olen vain lukenut kirjoja jossa eväsretkiä tehtiin ja kun olen yrittänyt tuoda ajatuksiani päivänvaloon täällä uppiniskaisessa Suomessa...
"Picnic? Täh?"
No jaa, olen jättänyt idean sikseen koska ilmiselvästi en ole kovin haluttu picnic-seuraa. Okei, minä ja picnic-ideani eivät ole haluttua seuraa.
Miksei? Kyllä eväsretkiä tehdään! Ja eikös olisi hauskaa leipoa miniminimuffinsseja joita pakata sitten koriin mehukattu-termospullon kanssa!
Herranen aika, joskus minulta on kysytty että elänkö kenties menneillä vuosikymmennillä picnic-ideoitteni ja teknologia-vihani kanssa.
Mikä ettei? Kellohamosia en kumminkaan ikinä pidä!


11. Opettele rahankäyttöä
En ole ikinä, en sitten ikinä osannut kontrolloida holtitonta rahankäyttöäni. Jos vain satun näkemään jonkun ihanan raita-tai kauluspaidan kaupassa tai vaikka alennuksessa olevan maalauslehtiön...
Olen suoraan sanottuna aivan myyjien huiputettavissa oleva kuluttajanrotjake. Joka pitää söpöistä, ostettavista asioista. Ja jos sillä hetkellä sattuu olemaan edes kaksikymppinen taskunpohjalla...

Bye bye baby!

Yleensä kaupunkireissut ovat MURHAA lompakolleni (sille naurettavan ohuella kangaskaistaleelle. tiedän, se on aika tyhjä...).
Nyt olen opetellut vähän säästämään koska sitä on tässä joutunut tajuamaan ettei raha todellakaan kasva puussa. En sitä saa, joten pahempi juttu. En saa kuukausirahaa, en käy töissä, kotitöistä ei veloiteta.
Olen ihan maati kukkarossa ellei pelastavaa enkeliä satu kohdalle joka tarjoaa pientä työmäärää vastaan rahaa.
Mutta nekin rahat ovat mennyttä, finito, kunhan pääsen TRIOON. Pahamaineiseen rakkaiden rahojeni hautausmaalle.
Joten olisi mukavaakin mukavempaa oppia säästämään ja kontrolloimaan rahojaan. Vaikka ottamalla säästämistavoitteita. Koska luulen että tulen tarvitsemaan rahojani paljon enemmän köyhänä taiteilijana jossain ojanpohjalla kuin nyt, hulttiona laiskurina.
Satsataan tuleviasuuteen! Että meille huithapeleillekin löytyisi töitä ja palkkaa!




Listaukseni on juhlallisesti ÖVER. Kiitos kaikille jotka jaksoitte lukea loppuun, tai edes esittää lukevanne.
Adios.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti