keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Nonsense, nonsense

Hyvää päivää arvoisat kansalaiset.
Olen kuluttanut arvokkaita lomapäiviäni täällä kotipuolessa seuraavanlaisesti: olen kuunnellut iskelmää, piirtänyt rumasta pihastamme tuhat ja yksi luonnosta, nukkunut huonosti, valitellut ilmastointilaitteen puuttumista (katsoin juuri huoneeni lämpömittaria, 31! WUHUU!), lukenut ihania kirjoja, kirjojen loppuessa tuijotellut taivasta, syönyt joka päivä lauantaista lähtien salaattia ruuaksi (Ja minähän inhoan salaattia!), katsonut Jane Austenin kirjoista tehtyjä elokuvia.
LAATU-AIKAA isolla ÄLLÄLLÄ!

Ipodissani tänään virranneen Kaija Koon mukaan, kuka keksi rakkauden? Tai siis tässä tilanteessa kysyn kuka keksi kesän, ja hankalan ja pelottavan UV-säteilyn?
Hei, tuolla ulkona on kovin mukava makoilla kun aurinko lämmittää ja kutittelee paljasta ihoa. Tykkään siitä, siis auringonotosta.
WELL...tykkäsin.
Tänä kesänä päähäni on iskostunut UV-säteilykammo, palamisen pelko, rusketuksen välttely ja aurinkoVIHA.
Kumminkin haluan tuolla pihalla kesästä vähäisen nauttia, niin mikä eteen kun palan yhtä herkästi kuin palava pensas? (uskokaa tai älkää, being punanahka is no fun)
Vastauksena keksin itselleni huiman huisin tavan viettää aikaa pihalla ilman säteilyvaaraa.
Toppi+huppari+mustat pitkät housut+kaulahuivi kaulassa+kaulahuivi päähän kiedottuna (siskoni sanoi että näytin muslimilta)+aurinkolasit.
Semmoisen varustuksen kanssa minä sitten makoilin ulkona, naapurien pällisteltävänä. Paljasta ihoa ei pilkistänyt MISTÄÄN, paitsi tietenkin aurinkotuolin jalkopäästä jossa iloisena heiluttelin varpaitani Pottuvarpaan iloisella johdolla. (Koska kuka välittää jos varpaat palaa? HALOO, onkohan niin edes koskaan tapahtunut!)

Hyvä idea tuo kerrospukeutuminen, vai?

...

Okei, myönnetään että puolen tunnin kuluttua tuosta juoksin tukehtumaisillani sisälle, heitin muslimihuivit veke ja tunkeuduin jääkaappiimme. (Huisi juttu muuten, meillä on minihuoneen kokoinen jääkaappi, mihihn voi astua sisään, vautsi vau!)

Elikkäs kerrospukeutuminen helteellä.
Jos ny ei kuitenkaan taas ihan heti :)

Nyt Marja-Leena menee turvallisesti huoneeseensa piirtämään suojaan katalalta säteilyltä. Heissulivei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti